Αποκατάσταση Προβλημάτων Πληρωμών Συντάξεων Μηνός Ιουνίου του τ. Ταμείου ΤΑΠ-ΟΤΕ

Διαπιστώθηκε ότι σε συγκεκριμένο μικρό αριθμό συνταξιούχων του τ. Ταμείου ΤΑΠ-ΟΤΕ πιστώθηκαν στους ika600_120312τραπεζικούς τους λογαριασμούς, μειωμένα ποσά Συντάξεων.

Το ΙΚΑ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση του συγκεκριμένου προβλήματος, προκειμένου να πιστωθούν οι λογαριασμοί εκ νέου με τα ορθά ποσά.

Δεδομένου ότι οι ισχύουσες διαδικασίες (εφαρμογή νόμων περί μείωσης των Συντάξεων στο σύνολο όλων των Συνταξιούχων όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων) και οι ανελαστικές προθεσμίες σε σχέση με τις Τραπεζικές συναλλαγές είναι χρονοβόρες, οι ανωτέρω συνταξιούχοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση, την προσεχή Δευτέρα, για την ακριβή ημερομηνία πίστωσης της σύνταξης στο τραπεζικό λογαριασμό τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Αθήνα, 06 Ιουνίου 2013

Δελτίο Τύπου

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι οι περίπου 2.300 συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ (του μηνός Ιουνίου), που δεν καταβλήθηκαν λόγω τεχνικού προβλήματος, θα καταβληθούν στους ατομικούς λογαριασμούς των δικαιούχων τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ μετά την οριστική διευθέτηση του τεχνικού προβλήματος.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s