ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 10

ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ – ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ (Κ.ΕΦ.Ε)

 

ΠΡΟΣ:

  • ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
  • ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
  • ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Μετά από ερωτήματα συναδέλφων και μελών των περιφερειακών εφορευτικών  επιτροπών σχετικά με τις υποψηφιότητες και τη σταυροδοσία συνεδρίασε ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 24ης/10/2019 η ΚΕΦΕ και με τη συμβολή νομικών μας  αποφάσισε τα παρακάτω :

 

  • Σε περιπτώσεις υποψηφίων που συμμετέχουν σε παραταξιακά ψηφοδέλτια ο αριθμός των σταυρών προτίμησης θα είναι μέχρι το 50% των κατά περίπτωση εκλεγομένων μελών για κάθε όργανο πλήν των υποψηφίων αντιπροσώπων της ΓΑΣ που θα  είναι μέχρι το 40%.

 

  • Σε περιπτώσεις μεμονωμένων υποψηφίων περισσοτέρων του ενός τότε αυτοί θα καταχωρούνται, για λόγους πρακτικούς και οικονομίας,  σε ένα κατάλογο μεμονωμένων υποψηφίων   και  ο σταυρός προτίμησης θα είναι ένας. Σας επισημαίνουμε ότι ο εν λόγω κατάλογος   δεν   αποτελεί παραταξιακό ψηφοδέλτιο.

 

Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι όλες οι περιφερειακές επιτροπές καθώς και η ΚΕΦΕ θα πρέπει να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες συλλογής υποψηφιοτήτων την Πέμπτη 11/7/2019 και ώρα 14:00.

Αμέσως μετά θα πρέπει να αποστείλετε τις καταστάσεις με συνημμένες τις πρωτότυπες αιτήσεις υποψηφιοτήτων, δεόντως υπογεγραμμένες από Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα ως επίσης και δηλώσεις παρατάξεων.

Προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ο έλεγχος και η ανακήρυξη των υποψηφίων για  όλα τα όργανα του συλλόγου, κεντρικά και περιφερειακά, παρακαλούμε προωθείστε άμεσα το εν λόγω υλικό με εταιρείες ταχυμεταφορών.

 ΚΕΝΤΡΙΚΗ -ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ- ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s